Skal vi klare lønnen for dig?

LønAdministration giver dig all-inclusive til hverdag. Du indsender timer via app, online eller telefon, og så sørger vi for, at dine medarbejdere får løn til tiden.

Du får blandt andet

  • en lønløsning, der ikke kræver erfaring
  • personlig kontakt til vores løneksperter
  • gratis oprettelse, intet abonnement og en fast pris pr. lønseddel


Tilmeld LønAdministration

Eller vi kan ringe dig op

Lav løn, mens du holder for rødt

Lav løn, når du holder for rødt

Eller nej, det må du selvfølgelig ikke. Men du kunne godt.

Det tager faktisk kun få minutter at lave løn, når du har LønAdministration. Så snart du har indsendt månedens informationer, er der andre, der sørger for at lønnen bliver lavet, udbetalt og at alle data bliver indberettet de rigtige steder.

 

 

 

 

 

 

 

Få din egen lønbogholder

 

Spar tid og udgifter

Du får personlig kontakt med vores løneksperter, som sørger for at lave lønnen. Når du og din virksomhed er oprettet i vores lønsystem, skal du blot indberette løninformationer om dine medarbejdere.

Det svarer til, at du har din egen lønbogholder ansat: Hun skal også vide om Jesper holder ferie, om Tina afspadserer, og om Poul har fået lønforhøjelse. Men med LønAdministration sparer du udgiften til en lønbogholder – eller din egen tid, hvis du selv skulle lave løn.

Fokusér på din forretning

Du udvikler ikke din forretning af at bruge tid på løn. Omvendt har du ingen medarbejdere, hvis de ikke får løn. 

Lad os tage os af lønberegninger, pengeoverførsler, lønsedler, indberetninger og alt det andet, der følger med, når man laver løn. Så kan du bruge din tid på din forretning, så du måske får endnu flere at lave løn til.

 

 

 

Pris

Gratis oprettelse, intet abonnement

Fast lav pris pr. lønseddel på 155,-

LønAdministration kræver intet abonnement. I stedet koster det en fast lav pris pr. lønseddel. Det betyder, at har du måneder, hvor du ikke skal lave løn, så koster det 0 kr.


Se Priser på LønAdministration

Ekstern bogholder

Du har også mulighed for at vælge en af vores dygtige samarbejdspartnere til at lave løn for dig.

 

 

 

 

Kontakt os

 

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi hjælper dig ikke kun, når du skal lave løn. Du kan også ringe til os og få hjælp med at vælge den rigtige lønløsning til dine behov.